- Coverage

Title
Ga naar de inhoud
Afmelden

Komende shows

21/03/2020: The Irish Pub
27/04/2020: Café De Waal
24/05/2020: Bar Spot 

..................................................

Bio

Deze topband vindt z'n oorsprong in 1995 en bestaat uit 5 professionele, ervaren muzikanten uit Vlaardingen en Den Haag: Ralph (drums), Dennis (bas), Mark (toetsen), Rene (zang en gitaar) en Anja (zang en percussie). Coverage speelt covers van bekende hits uit de 70's tot heden, gouwe ouwe worden moeiteloos afgewisseld met hits van nu.


Coverage biedt dus een gevarieerd pop/rock repertoire op hoog niveau en staat garant voor een te gekke avond. De muzikanten stralen enthousiasme uit en weten het publiek te boeien. Dat is de gouden formule van Coverage. Keer op keer blijkt deze formule succesvol en slaat de vonk over op het publiek! Maak het zelf mee en boek deze band of kom eens kijken naar de optredens!

Coverage treedt o.a. op in (muziek)cafe's, concertpodia, festivals, privéfeesten en braderieën. De band beschikt over eigen apparatuur inclusief PA (geschikt tot middelgrote zalen), vaste geluidsman en licht. Programmering van de avond kan in overleg worden bepaald (2 of 3 sets van 45 min, 2 sets van een uur ..etc).
Meteen boeken .....? Surf even verder door de site, luister naar enkele geluidsfragmenten of neem contact op voor meer informatie.


Terug naar de inhoud